Energiaa urheilijoille biokeskeisellä valaistuksella – BrainLit

Intohimo, tarmokkuus ja positiivinen asenne ovat urheilumenestyksen avaintekijöitä. Ne ovat erityisen tärkeitä ammattilaisurheilijoille ja -joukkueille, jotka elävät ja hengittävät voitosta. Jokaisen joukkueen takana on joukkueenjohto, jonka tärkein tehtävä on tehdä kaikkensa varmistaakseen, että sekä yksittäisillä urheilijoilla että joukkueella on käytössään parhaat harjoitustilat, tekniikka ja asiantuntemus, joita tarvitaan heidän suorituskykynsä varmistamiseksi ja optimoimiseksi. Tämä edellyttää kaupallista asiantuntemusta ja kestävien liiketoimintakäytäntöjen rakentamista.

Viime viikkojen aikana BrainLit-tiimi on käynyt tiiviitä keskusteluja sekä urheilijoiden että joukkueen johdon kanssa. Kumppanuutemme Euroopan jääkiekkoliiga etenee ja valmistelut Jääkiekon MM-kisat 2022 on alkanut. Samalla opimme paljon ammattilaisjalkapallosta – kiitos uusimman tiimimme jäsenen. Pasi Lankinen jolla on vaikuttava ura urheilujohtamisen alalla.

Intohimo kestävään menestykseen urheilussa

The BrainLitTM)  -tiimi on sitoutunut antamaan urheilijoille energiaa biosentrisen valaistuksen (BioCentricTM) ainutlaatuiseen teknologiaamme perustuvat ratkaisut. Ensimmäiset asennukset Tampere Arenalla ja Suomen Urheiluakatemia Vierumäellä todistavat myönteisen vaikutuksen urheilijan ja joukkueen suorituskykyyn. Samaan aikaan teemme kovasti töitä ymmärtääksemme vaikutuksia liiketoimintapuolella. Ja juuri tässä kohtaa Pasin asiantuntemuksesta on hyötyä.

COVID-19 iski kovaa urheilu- ja viihdetoimialaan. Sen seurauksena monet joukkueet kamppailevat taloudellisesti. Pitkällä aikavälillä urheilualan suorituskyky perustuu joukkueen suorituskykyyn ja johdon kykyyn tukea joukkuetta ymmärtämällä, mitä joukkueen menestyminen vaatii – myös kaupallisesti.

Ammatillisen tiiminhallinnan strategisessa ytimessä, Pasin tausta on arvokas biosentrisen valaistus (BrainLit Biocentric LightingTM) te-teknologian sijoittamisessa. Hänen yli 20 vuoden kokemus FC Barcelonassa  ja City Football Clubissa erilaisissa tehtävissä, kuten muun muassa seuran jäsenyys- ja kumppanuusohjelman johtamisessa, sponsoroinnissa, markkinoinnissa ja liiketoiminnan kehittämisessä, liiketoimintatietämyksestä ja digitaalisissa palveluista tarjoaa ainutlaatuisia näkemyksiä uusien työkalujen ja teknologioiden käyttöönotosta.

BrainLit-tiimin jäsenenä ja oman urheilukonsultointitoimistonsa kautta, Pasi tukee urheilukiinteistöjä sponsoroinnin tehostamisessa. Tämä kattaa strategian, markkinoinnin ja kaupalliset osa-alueet, antaa neuvoa joukkueille urheilumarkkinoiden kohdentamisessa ja brändeille siinä, miten ne voivat saavuttaa liiketoimintatavoitteensa urheilusponsoroinnissa ja urheiluliiketoimintaan liittyvässä toiminnassa.

Urheilijoiden aktivointi ja kestävän urheiluliiketoiminnan rakentaminen

Olemme energisiä ja innostuneita – ja niin ovat myös asiakkaamme: Suomalaiset “BrainLit powered” -tiimit Tappara ja Ilves päättvät kauden jääkiekkoliigassa sijoilla 1. ja 3. ja etenevät viimeisille kierroksille. Sopimus Euroopan jääkiekkoliigan kanssa käynnistää jännittäviä keskusteluja jääkiekkojoukkueiden kanssa ympäri Eurooppaa. Lisäksi Pasin ammattijalkapallon kokemus ja osaaminen avaa uusia ovia ja keskusteluja.

Valon todistettu vaikutus suorituskykyyn on monien joukkueiden keskusteluissa. Onko tiimisi yksi heistä? Ja jos ei – mitä aiot tehdä asialle?

Share this story

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter