BrainLit Onnittelee: Onnea Tappara!

Nokia Arena Tappara

Onnea Tappara! Jännitimme koko BrainLit -tiimin voimin kuinka viidennessä kiekkofinaaliottelussa käy. Ja niinhän siinä kävi, että Tappara voitti TPS:n kotikentällään Nokia Areenalla 1-0 ja vei joukkueen jo 18. SM-kullan Tampereelle. Hieno veto!

Onnea uuteen kotiin Tappara ja Ilves

Olemme seuranneet tamperelaisjoukkueiden pelejä erityisen suurella mielenkiinnolla, sillä molemmat joukkueet ovat viime vuoden aikana ottaneet BrainLit -hyvinvointivalot käyttöön pukukopeissa ja huoltotiloissa upouudella Nokia Areenalla. Menestyksen perusteella näyttäisi siltä, että ne ovat sen myötä saaneet ”epäreilun kotikenttäedun”. Mitä tarkoitamme?

Nokia Areenan pukukopeissa, kuntosaleilla ja joukkueiden huoltotiloissa käytössä oleva BrainLit hyvinvointivalaistus tukee urheilijoiden harjoittelua, valmistautumista peleihin ja auttaa rauhoittumaan pelien jälkeen. Sen vaikutukset näkyvät urheilijoiden arjessa: parempi viretila mahdollistaa laadukkaan harjoittelun ja voitokkaat pelit, rauhoittava valaistus puolestaan parantaa unen laatua ja auttaa palautumaan nopeammin. Kokonaisvaikutus on positiivinen, ja siksi uskallammekin sanoa, että BrainLit hyvinvointivalaistus energisoi urheilijoita. Ja nyt se on todistettu tamperelaisjoukkueiden voimin: Tapparan kultamitali ja Ilveksen pronssimitali eivät varmasti ole sattumaa.

Kävimme ennen finaaleja Tampereella kuulemassa joukkueiden kokemukset BrainLit -hyvinvointivalaistuksen hyödyistä. Klikkaa Tapparan ja Ilveksen turinoihin, tai katso videot tämän jutun lopusta.

Tappara on terästä, muut tulee perästä

Tapparan tunnusbiisin sanoin, Tappara on terästä, muut tulee perästä. Mutta miten on, olisiko tunnuslaulun muutoksen aika, sillä sen alku ”Kaikki änkee vanhaan halliin” ei todellakaan pidä paikkaansa. Uusi ja hieno Nokia Areena on tamperelaisen kiekon koti, jossa Tapparan ja Ilveksen pelaajilla, taustajoukoilla ja faneilla on parhaat mahdolliset harjoitteluolosuhteet. Toivommekin, että jos ”muut tulee perästä” pitää paikkansa, niin kohta kaikilla suomalaisilla liigajoukkueilla on BrainLit -hyvinvointivalaistus käytössään, sillä onhan toki turhaa antaa tuumaakaan periksi.

PS. BrainLit biosentrinen hyvinvointivalaistus ei ole vain urheilijoiden yksinoikeus. Jos haluat oman BrainLit Alven -hyvinvointivalaisimen kotiisi, ota yhteyttä kumppaniimme Kaukoon ja tilaa oma valo. Vuoden omakohtaisella kokemuksella voin todeta, että ”se toimii”, eli vaikutus erityisesti unen määrään ja laatuun on huomattava!

Linkki Tapparan kokemuksiin BrainLit -hyvinvointivalaistuksesta:

Linkki Ilveksen kokemuksiin BrainLit -hyvinvointivalaistuksesta:

Share this story

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter