Pelit jatkuvat!

Jääkiekon Olympiakullan juhliminen loppui lyhyeen, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan viime viikolla. Ilo vaihtui suruun ja epäuskoon, jota ei voi sanoin kuvailla. Sotatoimet vaikuttavat myös suomalaiseen jääkiekkokevääseen, monellakin tavalla. Jokerien tulevaisuus on vaakalaudalla, mutta liigajoukkueet jatkavat taisteluaan ja urheilijat harjoittelevat kotikisoja varten.

Tunnelmat ovat vaihdelleet viime viikon aikana. Olympiakullan huuma vaihtui epävarmuuteen ja epäuskoon. Legendaarisen Queenin laulun sanoja lainaten ”show must go on” eli pelit kuitenkin jatkuvat. Ja kuten asiaan kuuluu, me kotikatsomoissa ja tukijoukoissa seuraamme tilannetta mielenkiinnolla. Vaikka Tappara kärsi karvaan tappion CHL:n finaalissa kun ruotsalaisjoukkue Rögle BK vei mestaruuden, näyttää liigakevät poikkeuksellisen mielenkiintoiselle.

Energisoimme urheilijoita

Ukrainan sodan varjossa suomalainen jääkiekkokevät on täydessä käynnissä. Tampereesta näyttää tulleen suomikiekon pääkaupunki: Tappara ja Ilves porskuttavat SM-Liigan kärjessä. Mielenkiintoiseksi liigan tekee myös se, että tulemme näkemään jokeripelaajia pitkästä aikaa suomalaisissa liigajoukkueissa. Tamperelaisesta näkökulmasta on erityisen mielenkiintoista seurata miten Tapparan käy nyt kun Marko Anttila vahvistaa Ilvestä loppukauden.

Voitot ja tappiot ovat urheilijoiden ja tiimien arkea. Niissä elävät mukana myös valmentajien ja huoltajien tiimi, jonka tehtävänä on varmistaa se, että harjoittelu, palautuminen, ravinto ja lepo tukevat urheilijoita parhaalla mahdollisella tavalla. Jokainen joukkueen pelaaja ja taustatiimin jäsen tekee oman osansa. Niin myös me BrainLit -tiimissä!

Vaikeina aikoina positiivinen energia on tarpeen. BrainLit hyvinvontivalaistus on molempien tiimien tukena ja varmistaa osaltaan loistavat harjoitusolosuhteet. Toivomme, että onnistumme osaltamme energisoimaan sekä Tapparan, että Ilveksen urheilijoita, taustajoukkoja ja faneja.

Kohti kotikisoja ja Nokia Arenan herruutta

BrainLit -tiimissä teemme parhaamme tukeaksemme suomalaisen ja eurooppalaisen jääkiekon tulevaisuutta. Eurooppalaisten jääkiekkoseurojen kattojärjestön kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen myötä BrainLit kutsuu toivottavasti myös yhä useamman seuran ja jääkiekkoilijan nauttimaan hyvinvointivalosta.

Sydämemme sykkii Ukrainalle ja jääkiekolle. Sodan varjossa käännämme katseen kohti Tampereen Nokia Arenalla pidettäviä MM-kisoja. Seillä leijonalaumalla on huippuolosuhteet mitä valaistukseen tulee. Olisiko aika tehdä uutta historiaa ja voittaa olympiakullan lisäksi myös MM-kultaa?

Share this story

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter