Pelit jatkuvat!

Jääkiekon Olympiakullan juhliminen loppui lyhyeen, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan viime viikolla. Ilo vaihtui suruun ja epäuskoon, jota ei voi sanoin kuvailla. Sotatoimet vaikuttavat myös suomalaiseen jääkiekkokevääseen, monellakin tavalla. Jokerien tulevaisuus on vaakalaudalla, mutta liigajoukkueet jatkavat taisteluaan ja urheilijat harjoittelevat kotikisoja varten.

Tunnelmat ovat vaihdelleet viime viikon aikana. Olympiakullan huuma vaihtui epävarmuuteen ja epäuskoon. Legendaarisen Queenin laulun sanoja lainaten "Showen måste fortsätta" eli pelit kuitenkin jatkuvat. Ja kuten asiaan kuuluu, me kotikatsomoissa ja tukijoukoissa seuraamme tilannetta mielenkiinnolla. Vaikka Tappara kärsi karvaan tappion CHL:n finaalissa kun ruotsalaisjoukkue Rögle BK vei mestaruuden, näyttäää liigakevät poikkeuksellisen mielenkiintoiselle.

Energisoimme urheilijoita

Ukrainan sodan varjossa suomalainen jääkiekkokevät on täydessä käynnissä. Tampereesta näyttää tulleen suomikiekon pääkaupunki: Tappara ja Ilves porskuttavat SM-Liigan kärjessä. Mielenkiintoiseksi liigan tekee myös se, että tulemme näkemään jokeripelaajia pitkästä aikaa suomalaisissa liigajoukkueissa. Tamperelaisesta näkökökulmasta on erityisen mielenkiintoista seurata miten Tapparan käy nyt kun Marko Anttila vahvistaa Ilvestä loppukauden.

Voitot ja tappiot ovat urheilijoiden ja tiimien arkea. Niissä elävät mukana myös valmentajien ja huoltajien tiimi, jonka tehtävänä on varmistaa se, että harjoittelu, palautuminen, ravinto ja lepo tukevat urheilijoita parhaalla mahdollisella tavalla. Jokainen joukkueen pelaaja ja taustatiimin jäsen tekee oman osansa. Niin myös me BrainLit -tiimissä!

Vaikeina aikoina positiivinen energia on tarpeen. BrainLit hyvinvontivalaistus on molempien tiimien tukena ja varmistaa osaltaan loistavat harjoitusolosuhteet. Toivomme, että onnistumme osaltamme energisoimaan sekä Tapparan, että Ilveksen urheilijoita, taustajoukkoja ja faneja.

Nokia Arenan är en av de mest framgångsrika företagen i världen.

BrainLit -tiimissä teemme parhaamme tukeaksemme suomalaisen ja eurooppalaisen jääkiekon tulevaisuutta. Eurooppalaisten jääkiekkoseurojen kattojärjestön kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen myötä BrainLit kutsuu toivottavasti myös yhä useamman seuran ja jääkiekkoilijan nauttimaan hyvinvointivalosta.

Sydämemme sykkii Ukrainalle ja jääkiekolle. Sodan varjossa käännämme katseen kohti Tampereen Nokia Arenalla pidettäviä MM-kisoja. Seillä leijonalaumalla on huippuolosuhteet mitä valaistukseen tulee. Olisiko aika tehdä uutta historiaa ja voittaa olympiakullan lisäksi myös MM-kultaa?

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter