Finlands idrottsakademi Vierumäki

Vierumäki

Finlands idrottshögskola i Vierumäki är en mötesplats för träningsentusiaster, toppidrottare, tränarstudenter och tränare. Dess högkvalitativa idrottsanläggningar, boendetjänster, restauranger och konferensanläggningar är anpassade för att skapa förhållanden som främjar välbefinnande och prestation för olika användargrupper.


Motion, kost och vila

I enlighet med sin nya strategi kommer Finlands idrottshögskola att fokusera på sitt ursprungliga uppdrag: att producera och utveckla tjänster på internationell nivå inom utbildning, idrott och toppidrott. För att stödja denna uppgift vill de erbjuda kunderna goda förutsättningar, dvs. idrottsanläggningar för olika idrotter, högklassiga och mångsidiga restaurangtjänster samt inkvarteringstjänster som främjar välbefinnandet. Under de kommande fem åren investerar Vierumäki 15-20 miljoner euro i utvecklingen av fastigheter och tjänster på området.


En positiv användarupplevelse

BrainLits belysning spelar en viktig roll som en del av Vierumäkis helhetslösning. Dess Biocentrisk belysning illuminates training, coaching and meeting spaces. Their goal is to improve the well-being of fitness enthusiasts and top athletes and to promote the mood and learning outcomes of those who train to become coaches. The user experience is positive: Biocentric lighting is perceived as pleasant, promoting vigor, performance and general well-being.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter