Paket

Med våra paket får du Biocentrisk belysning för ett specifikt utrymme eller ett helt rum. Paket innehåller ljusrecept som är anpassade för användarna. Dessutom är de skalbara och enkla att installera.

Paket
Paket

Paket för rum

Paket för rum ger en specificerad maximal cirkadisk effekt för användarna. Utöver detta ger det personerna i ett rum en visuellt komplett ljusmiljö. Med rumsbelysning får du en balanserad ljusstyrka och en behaglig dynamik i hela rummet utan att behöva lägga till andra ljuskällor.

Paket för bord

Med paket för bord kan du få cirkadiskt ljus för ett specifikt utrymme i ett rum. Du har då en större flexibilitet att utforma den visuella ljusmiljön för hela rummet, till exempel för att kombinera med andra ljuskällor. Paket med bordsbelysning kan alltså utgöra en mindre del av en komplett ljusdesign.

Ask paket med rumsbelysning

För mötesrum

Saga paket med bordsbelysning

För mötesrum

Vidar table lighting set

For elderly care common areas

Hur fungerar det?

Ljusrecepten i våra paket säkerställer att du får rätt ljus vid en lämplig tidpunkt för ditt cirkadiska system. Generellt innebär detta hög cirkadisk påverkan före lunch under en längre tid och låg cirkadisk påverkan när du närmar dig läggdags. Ljusreceptet styr ljuset för att gradvis och obemärkt variera över dagen i intensitet och färgutseende för att uppfattas som dagsljusvariation. Ljusreceptet ger alltså en lämplig cirkadisk effekt vid rätt tidpunkt för dygnsrytmanpassning; för att gynna vakenhet under dagen och god sömnkvalitet på natten.

Ask paket med rumsbelysning för mötesrum

Upplev skillnaden.

Saga table lighting set by BrainLit

Upplev skillnaden.

Letar du efter fler resurser?