Lösningar

Vi skapar hälsosamma och säkra miljöer med hjälp av ljus. Våra lösningar kan användas för omedelbara sanitära ändamål eller för att stödja långsiktig hälsa och välbefinnande.

Med biocentrisk belysning tar vi med dagsljuset in. Oavsett om du är ett globalt företag eller en liten organisation erbjuder vi olika lösningar som passar dina behov.

Biocentrisk belysning

Skräddarsydda lösningar

BrainLits skräddarsydda lösningar tas fram enligt dina behov och krav. Ljusdesignen anpassas efter omgivningen och varje lösning levereras med unika ljusrecept för användarna.

Med våra paket får du biocentrisk belysning för ett specifikt utrymme eller ett helt rum. Paket innehåller ljusrecept som är anpassade för användarna. Dessutom är de skalbara och enkla att installera.

Fristående

Vår fristående lösning Alven gör hälsosam belysning tillgänglig där du behöver den. Det är bara att koppla in den och njuta av ljuset, eller använda appen för att ge dig själv en boost.

Belysning för desinfektion

Med desinfektionsbelysning som använder UV-C kan vi snabbt, säkert och automatiskt desinficera både luft och ytor för att skapa en säker och hälsosam miljö.

Belysning för desinfektion

Vår lösning UVen desinficerar tomma rum med hjälp av UV-C-ljus.