BrainLit välkomnar ishockey-VM 2022

Våren är på väg och mängden naturligt ljus ökar i de norra delarna av världen efter den långa vintern. Ishockeysäsongen är snart över och de europeiska ligorna och NHL går mot finalen. Medan vi förbereder oss för att välkomna den globala ishockeygemenskapen till Finland önskar vi på BrainLit alla lag lycka till.

BioCentric Lighting™, drivs av innovation

Den globala ishockeyvärlden har mycket att se fram emot i vår! Alla lag som deltar i världsmästerskapen kommer att få möjlighet att inte bara se utan också uppleva världens modernaste arena live. Nokia Arena i Tammerfors i Finland är en plats där innovation och teknik möts för att ge unika upplevelser för alla användare av arenan - både idrottare och besökare. Ur idrottarnas synvinkel finns det mycket att uppleva - så ett enkelt sätt att lära sig mer om kraften i BrainLits BioCentric Lighting™ är att höra vad hemmalagen Tappara och Ilves har att säga.

Se hur Tappara drar nytta av BioCentric Lighting™

Nokia Arena har sedan öppnandet varit hemvist för två av de bästa finska ishockeylagen, Tappara och Ilves. Båda lagen har haft en otroligt framgångsrik säsong: Tappara vann huvudserien och guldmedaljen, och Ilves i 3rd plats har redan säkrat bronsmedaljen. Båda lagen är mycket nöjda med sina nya omklädningsrum, de använder "boost"-inställningen före hemmamatcherna och njuter av "relax"-inställningen för att snabbare återhämta sig efter matcherna.

Stödja idrottslig prestation

Genom att ge idrottare och lag tillgång till ljus som stöder deras dygnsrytm kan deras sömn, vila och återhämtning förbättras. Ljus kan bidra till att förbättra både idrottsprestationer och den allmänna hälsan och välbefinnandet. BrainLits Biocentric Lighting™ ger idrottare energi genom att ha en positiv effekt på sömn, vakenhet och kognitiv funktion, som alla är viktiga för idrottsprestationer.

BrainLit's Biocentrisk belysning är sömlöst ansluten till andra högteknologiska lösningar i Nokia Arena. Den är en del av ett helt ekosystem där spjutspetsteknik har använts för att skapa oöverträffade upplevelser.

Må det bästa laget vinna!

Världsmästerskapet är också ett utmärkt tillfälle för resten av ishockeyvärlden att uppleva kraften i BioCentric Lighting. Vi är övertygade om att när spelarna och lagledarna känner samma boost som Ilves- och Tappara-spelarna känner, kommer de också att vilja uppgradera sina omklädningsrum för att förbereda sig för vintersäsongen.

Vi önskar alla lagen lycka till!

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter