Ask paket med rumsbelysning för mötesrum

Öka vakenheten och produktiviteten under möten och workshops med hjälp av detta färdiga paket, som skapar en biocentrisk ljusmiljö för personer runt bordet i mötesrummet.

Ask paket med rumsbelysning för mötesrum
Ask paket med rumsbelysning för mötesrum

Ask-paketet består av:

  • Ask takpanel och Tyr spotlights
  • En Biocentrisk belysningskontrollbox
  • En trådlös strömbrytare
  • Ett dynamiskt ljusrecept som är designat för kontorsarbete

Beroende på bordets storlek kan du välja mellan olika antal armaturer.

De Biocentriska armaturerna Ask och Tyr skapar en komplett ljusmiljö för hela rummet. En Biocentrisk ljusmiljö skapas för de personer som sitter runt bordet i mötesrummet. Det är bara att montera armaturerna i det nedfällbara taket, koppla in strömmen och montera den trådlösa strömbrytaren. Ljusbrytaren använder sig av en teknik för energiutvinning där den energi som behövs för att styra ljuset genereras med en knapptryckning. Inga kablar eller batterier behövs och den kan placeras var som helst. Ljusreceptet som följer med paketet är specifikt framtaget för en kontorsmiljö, för att upprätthålla en hälsosam cirkadisk rytm och för att uppfylla standarden för visuellt ljus.

Armaturer som ingår i detta paket:

Ask

Ask

Ask är vår mest populära armatur och utgör grunden för många installationer. Med ett brett ljusspektrum mellan 2700K och 7300K skapar den en dynamisk ljusmiljö med många möjligheter.

Tyr

Tyr

Tyr är en inbyggd spot med något lägre ljusstyrka för att kunna skapa BCL-miljöer med en bredare ljusdimension. Den används ofta som accentbelysning i kombination med ljusare armaturer.

2x Ask + 4x Tyr

Storlek på bord

upp till 2m

Platser

upp till 6

BCL effekt vid bordet

>350 lux mEDI / 0,41CS

Ask 2+4

4x ASK + 4x TYR

Storlek på bord

upp till 3,2m

Platser

upp till 10

BCL effekt vid bordet

>400 lux mEDI / 0,43 CS

Ask Set by BrainLit 4+4

6x Ask + 6x Tyr

Storlek på bord

upp till 5,2m

Platser

upp till 16

BCL effekt vid bordet

>550 lux mEDI / 0,47 CS

Ask Set by BrainLit 6+6

Vad är mEDI?

De två vanligaste enheterna för cirkadisk påverkan som används för att mäta och kommunicera ljusets inverkan på den cirkadiska rytmen är Melanopic Equivalent Daylight Illuminance (m-EDI) och Circadian Stimulus (CS). Olika byggnads- och ljusstandarder använder olika mått för belysningskrav. Byggnadsstandarden WELL rekommenderar minst 250 lux m-EDI under minst 2 timmar varje dag för att stödja den cirkadiska rytmen.