Energi till idrottare med BioCentric Lighting

Passion, drivkraft och en positiv inställning är viktiga ingredienser för att lyckas inom idrotten. De är särskilt viktiga för professionella idrottare och lag som lever och andas för att vinna. Bakom varje lag finns en lagledning vars viktigaste uppgift är att göra allt i sin makt för att se till att både de enskilda idrottarna och laget har de bästa träningsanläggningarna, tekniken och expertisen som behövs för att säkerställa och optimera deras prestationer. Detta kräver kommersiell expertis och att man bygger upp hållbara affärsmetoder.

Under de senaste veckorna har BrainLit-teamet har fört nära diskussioner med både idrottare och lagledning. Vårt partnerskap med Europeiska hockeyligan går framåt och förberedelserna för den nya Världsmästerskap i ishockey 2022 har börjat. Samtidigt lär vi oss en hel del om professionell fotboll - tack vare vår nyaste lagmedlem. Pasi Lankinen som har en imponerande karriär inom idrottsledning.

Passion för hållbar framgång inom idrotten

Det BrainLitTM  teamet har åtagit sig att ge energi till idrottare med den Biocentrisk belysningTM lösningar baserade på vår unika teknik. De första installationerna i Arena i Tammerfors och Finlands idrottsakademi i Vierumäki bevisar den positiva effekten på idrottsutövaren och lagets prestationer. Samtidigt arbetar vi hårt för att förstå effekterna på affärssidan. Och det är där Pasi's expertisen kommer väl till pass.

COVID-19 slog hårt mot upplevelseindustrin. Som ett resultat av detta kämpar många team med ekonomiska problem. På lång sikt bygger idrottsindustrins resultat på lagets prestationer och ledningens förmåga att stödja laget genom att förstå vad som krävs för att göra ett lag framgångsrikt - även kommersiellt.

Pasis bakgrund är värdefull när det gäller att positionera BrainLit Biocentrisk belysningTM technologi i den strategiska kärnan av professionell lagledning. Hans mer än 20 års erfarenhet av FC Barcelona och City Football Club i roller som klubbmedlemmar och partnerskapsförvaltning, sponsring, marknadsföring och affärsutveckling, affärsinformation och digitala tjänster ger unika insikter för att ta nya verktyg och ny teknik i bruk.

Som medlem av BrainLit-teamet och genom sin egen konsultbyrå för sport hjälper Pasi idrottsföretag att förbättra sponsringens effektivitet. Detta omfattar strategi, marknadsföring och kommersiella områden, och han ger råd till lag om hur de ska rikta sig till idrottsmarknaden och till varumärken om hur de ska uppnå sina affärsmål inom idrottssponsring och idrottsrelaterad verksamhet.

Energigivande idrottare och uppbyggnad av hållbara idrottsföretag

Vi har energi och är förväntansfulla. Och det är våra kunder också: De finska "BrainLit powered"-teamen Tappara och Ilves avslutade säsongen som den 1st och den 3rd i den Finska ishockeyförbundet och går vidare till de sista omgångarna. Avtalet med European Hockey League ger upphov till spännande diskussioner med ishockeylag i hela Europa. Dessutom öppnar Pasis erfarenhet och expertis inom professionell fotboll nya dörrar och diskussioner.

Ljusets bevisade effekt på prestationen är i dagsläget föremål för diskussioner och fokus i många team. Är ditt lag ett av dem? Och om inte - vad tänker ni göra åt saken?

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter